Wijnmakers met gedrevenheid, vakmanschap en respect voor de natuur

Sinds 2007 volgen we onze passie en importeren we karaktervolle biologische en biodynamische wijnen. De zoektocht naar  Pierre Ache wijnen brengt ons bij wijnmakers die met gedrevenheid, vakmanschap en respect voor de natuur wijn maken. Pure wijnen die zo veel mogelijk uitdrukking geven aan de plaats waar ze vandaan komen. Authentiek en ongekunsteld. Vaak biologisch en biodynamische wijnen, natuurwijnen en met schilweking, orange-wijn.

Inmiddels bestaat ons ‘dreamteam’ uit ruim 40 bevlogen wijnmakers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Slovenië. Alle wijnmakers kennen we persoonlijk. Het zijn stuk voor stuk vakmensen met de ambitie bijzondere wijnen te maken van gezonde druiven uit een gezonde wijngaard.

 


Bij ons vind je wijnen die boeien in smaakbeleving en gastronomisch zijn

We drinken zelf het liefst wijn die raakt, iets met je doet. Waar je vrolijk of lyrisch van wordt. Hetzelfde effect als soms bij kunst, een boek, film én heerlijk eten. Klanten en wijnkenners typeren onze stijl als verrassend, spannend en uitstekend inzetbaar in de gastronomie met prima prijs-kwaliteitverhouding. Pierre Ache wijnen hebben een duidelijke signatuur: zuiver, fruit en lengte.

Ze zijn te vinden in diverse horecazaken, van eetcafé tot toprestaurant en in wijnspeciaalzaken. We genieten van de samenwerking met gepassioneerde professionals die hun gasten willen verrassen! In het voor- en najaar organiseren we proeverijen voor particulieren. Pierre Ache liefhebbers kunnen het hele jaar door online bestellen of door te bellen of mailen.

Peter Hekers & Lisanne Brands

Pierre Ache is het alter ego voor Peter Hekers

 

Image
Peter Hekers en Lisanne Brands