Levertijd, bezorging & verzendkosten

De bestelde wijnen laten we in de regel binnen vijf werkdagen bezorgen. We informeren je via mail over de te verwachten leverdatum. Ontvang je de wijn graag eerder, neem dan contact met ons op.

We laten de wijn bezorgen via flespakket.nl/PostNL. Voor grotere bestellingen maken we gebruik van de diensten van transporteur Verhoeven. Als het past komen we zelf bij je langs. We zijn verplicht om na te gaan of de ontvanger van de wijn 18 jaar of ouder is. Om dit te controleren verzoekt de bezorger bij twijfel over de leeftijd om een legitimatiebewijs te tonen. De wijn mag niet worden afgeleverd aan een minderjarige of bij de buren. Bij het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs of als de ontvanger minderjarig is komt de wijn retour. In dat geval maken we een nieuwe bezorg afspraak. Eventuele extra kosten hiervan brengen we in rekening. 

We leveren in veelvouden van 6 flessen. Je bent vrij om verschillende soorten wijn in één doos te combineren. Wil je een ander aantal bestellen neem dan contact met ons op.

Bij een bestelling van 12 flessen of meer brengen we geen verzendkosten in rekening.